Je bekijkt nu Nieuwe website

Nieuwe website

Ontwikkelingen binnen de dierenartspraktijk.

Geurts Dierenklinieken verwelkomt u op een nieuwe website.

Onze dierenartspraktijk blijft zich verder door ontwikkelen tot een professionele, laagdrempelige en vooruitstrevende eerstelijns huisdieren praktijk. 

Ik schets hier toch wel met trots enkele veranderingen die de afgelopen jaren doorgevoerd zijn om hier een invulling aan te geven. Hopelijk ervaart u dit ook zo. 

  • Er is een nieuwe praktijklocatie geopend in Grubbenvorst, naast de polikliniek in Tegelen en de dierenartspraktijk in Venlo- Blerick. 
  • Openingstijden zijn verruimd. Boekingen kunnen nu op maandag en vrijdag al vanaf 07:50 uur gepland worden. Ook is er op de donderdag een avondspreekuur tussen 18.30 en 20.30 uur bijgekomen. Behandeling blijft alleen op afspraak mogelijk!
  • We hebben een nieuwe website gelanceerd en hopen dat u deze informatief en makkelijk te navigeren vindt. Deze website heeft veel meer mogelijkheden om toekomstige  ontwikkelingen binnen de praktijk te ondersteunen.
  • De Online Web agenda krijgt steeds meer mogelijkheden. U kunt zelf uw gegevens beheren en een afspraak inplannen in de agenda van de dierenartspraktijk.  Hierbij kunt u een keuze maken op welk tijdstip en op welke locatie u geholpen wilt worden. 
  • Dierenarts Celine Riemer is ons team komen versterken. Dierenarts Camille Buydens is een extra opleiding begonnen in Gent tot farmacoloog en werkt nu parttime en op inval basis. 
  • We maken geen gebruik meer van een algemene telefoniste. We willen dat u altijd met met een dierenarts zelf contact heeft. Hiervoor hebben we onder andere een -gratis- terugbel service ontwikkeld.
  • Er zijn diverse nachtkluisjes geplaatst bij de praktijken, zodat u ook ’s avonds en buiten openingstijden uw benodigde medicatie kunt afhalen.

We staan als organisatie dus zeker niet stil. En ook ik vraag me natuurlijk wel eens af of de veranderingen die op ons afkomen niet te snel gaan.

We zijn continue op zoek om onze dienstverlening naar u te verbeteren. We beloven u ons hier maximaal voor in te zetten!  Daar hebben we ook uw feedback en hulp voor nodig. Ik wil u dan vooral ook vragen om opmerkingen, verbeteringen en zeker ook uw klachten aan ons te melden.

We zijn geen praktijk die meegaat in de gekte van social media zoals facebook en twitter. Het werken in en aan een dierenartspraktijk blijft mensenwerk en daar kunnen fouten gemaakt worden. Maar zonder uw feedback kunnen we deze niet verbeteren!

En als u tevreden bent, vertel het dan ook gerust door aan familie, vrienden en de mensen op het hondenpad!

Ik wil u hierbij dan ook persoonlijk bedanken voor het vertrouwen dat u in ons stelt en kijk met heel veel plezier en werk vreugde uit om u van dienst te kunnen blijven.

met hartelijke groet

Theo Geurts

dierenarts