Je bekijkt nu Toegenomen vraag naar diergeneeskundige zorg en  tekort aan personeel
Geurts dierenklinieken locatie Grubbenvorst

Toegenomen vraag naar diergeneeskundige zorg en tekort aan personeel

  • Berichtcategorie:Uncategorized

Sluiting dependance dierenkliniek in Grubbenvorst

Er is , net zoals in veel andere sectoren, een groot landelijk tekort aan personeel in de diergeneeskundige zorg. Tegelijkertijd is de vraag naar hoogwaardige veterinaire zorg de laatste jaren alleen maar toegenomen. Om die kwaliteit van de zorg aan te kunnen blijven bieden, zullen er het komend jaar een aantal aanpassingen doorgevoerd worden in onze praktijk.

Bijna 7 jaar geleden zijn we vanuit de kliniek in Blerick vol enthousiasme een dependance gestart aan de Kloosterstraat in Grubbenvorst. Dit om huisdierbezitters, ook op de dorpen, op een laagdrempelige en de door ons zo gewenste persoonlijke en kleinschalige manier van werken, te kunnen helpen.

De jongere collega’s, vol plannen en ambities, zoeken echter nieuwe uitdagingen. We hebben daardoor in korte tijd afscheid genomen van Sanne en Celine. Helaas zijn we er, door het ontbreken van reacties, niet in geslaagd deze vrijgekomen vacatures in te vullen. Het afgelopen jaar is ook gebleken dat door de onderbezetting het niet meer mogelijk was deze locatie open te houden.

We hebben daarom tot onze spijt, besloten deze dependance in Grubbenvorst te sluiten. Per 1 januari 2023 zullen we u hier dan ook niet meer kunnen helpen.

De hoofdlocatie in Blerick en de dependace in Tegelen is gewoon geopend. U blijft hier natuurlijk van harte welkom voor toekomstige behandelingen!

Er is er inmiddels ook contact geweest met het enthousiaste echtpaar van Doesem, dierenarts van de recentelijk geopende Healthhoeve in Swolgen. Mogelijk dat dit een alternatief voor u is in de regio. zij hebben op dit moment geen patientenstop en u bent ook hier van harte welkom.

De meeste van u hebben we op de kliniek in Blerick of de praktijk in Tegelen in de afgelopen jaren al voor medicatie of behandelingen mogen ontvangen. Wij hopen dat we u en uw huisdieren in de toekomst hier weer mogen helpen.

Nogmaals onze dank, voor alle prettige gesprekken en het vertrouwen dat we de afgelopen jaren van u gekregen hebben!

Hopelijk tot ziens in Blerick of in Tegelen.