Extra diensten

  • In Nederland zijn we uniek in het door ons zelf ontwikkelde levenslange vaccinatie programma. Dit programma gaat inmiddels het achtste jaar in en heeft een enorme kostenbesparing voor de eigenaren opgeleverd. 
  • Het castratie en vaccinatie programma is ieder kwartaal weer zo’n succes dat we het ook in 2019 weer continueren.  En waarschijnlijk zelfs verder uitbreiden.

Enkele andere veranderingen ter verbetering van de dienstverlening

  • Er is inmiddels een nieuwe praktijklocatie geopend in het centrum van Grubbenvorst.  Een volwaardig ingerichte praktijk, net zoals de praktijken in Tegelen en in Blerick.
  • Openingstijden zijn verder verruimd. Boekingen kunnen nu op maandag en vrijdag al vanaf 07:50 uur gepland worden. Ook is er iedere donderdag een avondspreekuur tussen 18.30 en 20.30 uur bijgekomen. Behandeling blijft alleen op afspraak mogelijk!
  • De Online Web agenda krijgt steeds meer mogelijkheden. U kunt zelf uw gegevens beheren en een afspraak inplannen in de agenda van de dierenartspraktijk.  Hierbij kunt u een keuze maken op welk tijdstip en op welke locatie u geholpen wilt worden. 
  • We hebben een nieuwe website gelanceerd en hopen dat u deze informatief en makkelijk te navigeren vindt. Deze website heeft veel meer mogelijkheden om toekomstige  ontwikkelingen binnen de praktijk te ondersteunen.
  • Dierenarts Celine Riemer is ons team komen versterken. Dierenarts Camille Buydens is een extra opleiding begonnen in Brussel tot farmacoloog en werkt nu parttime en op inval basis. 
  • We maken geen gebruik meer van een algemene telefoniste. We willen dat u altijd met met een dierenarts zelf contact heeft. Hiervoor hebben we onder andere een -gratis- terugbel service ontwikkeld.
  • Er zijn diverse nachtkluisjes geplaatst bij de praktijken, zodat u ook ’s avonds en buiten openingstijden uw benodigde medicatie kunt afhalen.

De dierenartsen van Geurts Dierenklinieken zijn steeds op zoek om haar dienstverlening naar u te verbeteren. Hier zetten we ons iedere dag weer maximaal voor in. En daar hebben we uw feedback en hulp voor nodig. Het werken in en aan een dierenartspraktijk blijft echter mensenwerk en daar kunnen fouten gemaakt worden. Zonder uw feedback kunnen we deze niet verbeteren! We willen u dan vooral ook vragen om opmerkingen, verbeteringen en zeker ook uw klachten aan ons te melden.

We zijn geen praktijk die meegaat in het geweld en de gekte van social media van facebook en twitter. Wij geven prioriteit aan het verlenen van onze beste zorg aan uw huisdier!