€159.95 levenslang vaccinatiesalleen bij Geurts Dierenklinieken!

Wij geloven dat huisdieren een jaarlijkse check-up nodig hebben, niet alleen maar “een prikje”!

Daarom hebben we onze vaccinatie tarieven vereenvoudigd. Vanaf nu na een eenmalige inschrijving, zolang als uw huisdier een jaarlijkse normaal geprijsde check-up onze klinieken krijgt, zijn de entingen gratis zo lang uw huisdier leeft. Dat is een enorme besparing!

Aanmelding voor het vaccinatie programma is mogelijk zolang de praktijk nog ruimte heeft, dus schrijf u zo snel mogelijk in!

Hoe werkt het programma:

 • Iedere inschrijving van €159,95 is goed voor 1 huisdier. Een keer betalen en u krijgt alle vaccinaties voor altijd!
  • Honden vaccinaties: rabies/hondsdolheid, canine distemper/hondenziekte, parvo, leptospirose/ziekte van Weil, para-influenza/partiële kennelhoest,  HCC/besmettelijke leverziekte (de grote/kleine hondenenting). Niet inbegrepen is de Bordetella kennelhoest/leishmania/ziekte van Lyme enting.
  • Katten vaccinatie: rabies/hondsdolheid, katten ziekte, niesziekte. Niet inbegrepen is bordetella /chlamydia/feline leukemie enting.
 • Ook puppies en kittens kunnen ingeschreven worden en krijgen alle vaccinaties  gedurende hun hele leven voor slechts €159.95.
 • Producten en diensten die niet met de vaccinatie te maken hebben, zoals urine en ontlasting onderzoek, vlooien middelen, nagels knippen, bloedonderzoek, enz. zijn niet inbegrepen.
 • Om deel te nemen aan het programma, moet u eenmaal per jaar een check up laten uitvoeren op een van de locaties van Geurts Dierenklinieken, waarbij de enting gegeven wordt. Denk eraan dat er een check up tarief berekend zal worden, iedere keer dat uw huisdier een vaccinatie krijgt.
 • Lichamelijke onderzoeken uitgevoerd bij andere klinieken/praktijken tellen niet mee voor dit programma. Geurts Dierenklinieken is de enige kliniek in Venlo, Limburg en zelfs Nederland die deze aanbieding doet. Voor u, omdat we van vaste klanten houden!
 • Levenslange vaccinaties zijn niet over te dragen op een ander dier of eigenaar en het vervalt bij overlijden, verhuizing van eigenaar of verlies van huisdier.
 • Niet alle dieren hebben alle vaccinaties ieder jaar nodig. Het is de dierenarts die bepaald welke vaccinatie uw huisdier nodig heeft. Wij “enten op maat”.
 • Als u meer dan 1 maand nadat de vaccinatiedatum verlopen is geen check-up heeft laten uitvoeren, vervalt voor u de verdere deelname aan dit programma. U zult voortaan het normale tarief moeten betalen voor de vaccinaties, of als de actie nog loopt kunt u zich weer opnieuw inschrijven tegen het dan geldende inschrijftarief.
 • Vertrouw niet blindelings op de door ons aangeboden herinneringskaartjes. Geurts Dierenklinieken is niet verantwoordelijk als deze herinnering niet goed ontvangen is.

Hoe eerder u uw huisdier inschrijft, hoe meer geld u bespaart. Ingewikkelder dan dit is het niet, dit is alles!!

Neem vandaag nog contact met ons op  via 077-3823607 of via ons contactformulier.