afwezigheid vakantieperiode dierenarts Geurts vrijdag 12 juli t/m vrijdag 19 juli

Van vrijdag 12 juli tot en met vrijdag 19 juli  is  de dierenartspraktijk in Blerick en in Tegelen voor behandelingen gesloten. 

Door afwezigheid van de de dierenarts kunnen er in deze periode geen behandelingen uitgevoerd worden. Voor dringende zaken welke niet kunnen wachten, bent u voor behandeling aangewezen op een van de andere praktijken in de regio. 

Zoek hier voor een dierenarts in de regio. 

Voor spoedgevallen buiten openingstijden bent u aangewezen op een van de andere praktijken in de regio met een dienstenregeling.  Houdt u er rekening mee dat de meeste praktijken doorverwijzen naar een spoedkliniek (Evidensia dierenziekenhuis GeldropEvedensia dierenziekenhuis Arnhem

In deze periode is de praktijk wel geopend voor het bestellen en afhalen van medicatie. Medicatie en bestellingen kunnen per mail via info@dierenartsgeurts.nl,  of door het invullen van een contactformulier  aangevraagd worden. Deze zal dagelijks verwerkt worden,  waarna u – afhankelijk van beschikbaarheid van medicatie – per sms een afhaalbericht ontvangt. 

aangepaste openingstijden bouwvakperiode van maandag 29 juli t/m vrijdag 9 augstus

Door beperkte personele beschikbaarheid is de dienstverlening tijdens de bouwvak aangepast

  • van maandag 29 juli t/m vrijdag 9 augustus is de praktijk geopend van 08.00 uur tot 10.00 uur.
  • De online agenda is  voor deze periode gedeeltelijk afgeblokt. Neem telefonisch contact op indien deze vol zit, dan kunnen we u mogelijk nog inplannen. Indien we de telefoon niet kunnen beantwoorden, laat gerust een boodschap achter voor een terugbelverzoek. 
  • Behandelingen zijn beperkt tot reguliere zorg. Uitgebreide of noodzakelijke behandelingen zoals operaties en spoedgevallen zullen uitgesteld of doorverwezen moeten worden.
  • er zullen tijdens deze periode geen behandelingen op de kliniek in Tegelen en Grubbenvorst mogelijk zijn.
  • Buiten openingstijden bent u aangewezen op een van de andere praktijken met een dienstenregeling. Voor een dierenarts in de regio zoek hier.
 
Vanaf maandag 12 augustus hopen we u weer in normale bezetting te kunnen helpen.
We wensen ook u een welverdiende en fijne vakantie toe!